קייטרינג ובשר
אם יש משהו שאנחנו, הישראלים, אוהבים ללא תנאי זה בשר. למעשה, אחד מבילויי השבת המועדפים על משפחות רבות וחבר'ה צעירים בישראל הוא פיקניק בשרים ביער או בים. אבל עם כל הכבוד לאהבתנו הגדולה לבשר, רובנו לא ממש שפים גדולים ומסתפקים בתפריט על האש בסיסי. לא חבל? במקום לבזבז את זמן הבילוי היקר שלכם על נפנוף מול הבשר שעה שהאחרים מתענגים על היין והמנות הפותחת, ניתן להזמין קייטרינג המיועד במיוחד להפקות בשר בשטח.
אנחנו עם הבשר, אתם עם התיאבון
בקייטרינג מסוג זה קיימות שתי אופציות עיקריות: הראשונה היא אירוח מלא, בו צוות הקייטרינג מגיע עם כל הציוד הנדרש (כמו גם ציוד ישיבה לסועדים) ומנהלים את האירוח מתחילתו ועד סופו. השנייה היא אירוח חלקי, שבו צוות הקייטרינג מגיע למקום האירוע ואחראי לביצוע גריל איכותי ועל מזנוני אוכל מעוצבים. ציוד הישיבה עליכם. בנוסף למגוון הבשרים (עוף, טלה, לבבות ועוד), חברות הקייטרינג מספקות גם תפריט נלווה החביב על הישראלים כמו סלטים, פיתות ולחמים, שתייה קלה וחמה, צ'יפס ועוד.
חברות הקייטרינג מתמחות לרוב במגוון סגנונות בישול כך שתוכלו לאתר את הסגנון המועדף עליכם או לשלב בין כמה סגנונות כדי לספק את רצון כל האורחים כמו ארגנטינאי, תאילנדי ועוד.
היתרון הגדול בהפקות בשר המבוססות על שירותי קייטרינג הן העובדה שהזמן שלכם פנוי נטו להנאה ואתם זוכים לארוחה מפנקת כמו במסעדה, רק באווירה ייחודית של טבע וחופש וחותמים את האירוע בקינוח מתוק מבלי שהייתם צריכים לנקוף אצבע.
מחבר המאמר הינו מומחה לשירותי הסעדה ו קייטרינג